En fråga om pokerrun från SMC

Moderator: Nesse

Användarens profilbild
Nesse
Regionskontakt Örebro
Inlägg: 4383
Blev medlem: 28 aug 2005, 18:47
VTX-modell: VTX 1300, 2005
Ort: Örebro
Kontakt:

En fråga om pokerrun från SMC

Inlägg av Nesse »

Hej alla. Smc i Örebro län vill gärna ha igång den lokala verksamheten igen och har på förslag att klubbarna i länet hjälper till att snordnsvett pokerrun. Jag hoppas två personer i Örebro med omnejd kan ställa upp på denna planering och att vi får ihop tillräckligt många om pokerrun blir av. Jag vet inte vilken helg de tänkt anordna detta pokerrun. Skriv svar nedan om ni kan och vill ställa upp, eller, om ni ev har en fråga...

Vi i SMC hoppas på en lite mer normal återgång till träffar och event och har därför börjat att fundera över Poker run. Vi har också fått förfrågningar från några klubbar om hur vi tänker kring eventet. 

I styrelsen har vi diskuterat lite om hur vi tänker oss upplägget och planeringen. Där har vi kommit fram till att SMC kan tänka sig att vara delaktiga men att klubbarna är de som driver eventet. 

Förslag är att två deltagare från varje klubb utses som ansvariga och att de tar hjälp av resterande i sin egen klubb för att få det att fungera. 

Vi föreslår att ses fysiskt i Örebro i vår lokal på Idrottens hus, Karlsgatan 28 tisdagen den 15/3 kl 18.00 där vi planerar hur genomförandet ska ske. 
---::: safeguard the environment, GO GReeN :::---
VTX 1300 R, VTR 1000 F, CRF 1100 Africa Twin