Sida 1 av 1

Vilka trevliga människor det finns

Postat: 06 jul 2012, 07:21
av Nesse
Sitter på jobbet och min 11 årige dotter ringer och säger att min mc (körde VTR:en till jobbet) håller på och välter. ??? Hur vet du det frågar jag, något förvirrad, "En man ringde och sa det"... hmm sprang ut till parkeringen och mycket riktigt, stödet har sjunkit ner genom asfalten och mc:n har kraftig slagsida. På en bänk bredvid sitter en kille som jag frågar om det var han som ringde, japp det var det. Jag tackade honom mycket för sin helt frivilliga insats, många måste ha sett att mc:n var på väg att välta men ingen annan verkade bry sig. Heders åt en sådan person som tar sig det besväret att spåra ägaren. Han sa att han själv åkte mc och själv inte ville finna sin hoj liggandes. Att han inte flyttade den berodde på att han trodde den var larmad (HISS-lampan blinkar ju).

Jag kommer att sprida denna goda gärning och spåra upp och höra av mig/flytta mc:n om jag ser en på stan som håller på och kalvar. Kan tilläggas att asfalten är hyfsad ny, men har fungerat hela sommaren, fast i förrgår slog ju sommarvärmen till och det räckte för att den skulle bli mjuk som lera... jävla skitasfalt. Ett tips, lägg alltid ett parkerings-underlägg under stödet... Vi hojåkare håller ihop, eller hur :D :good:

Re: Vilka trevliga människor det finns

Postat: 06 jul 2012, 08:26
av Sudden
:clap:

Re: Vilka trevliga människor det finns

Postat: 06 jul 2012, 08:40
av Hasse-c
Kul när det fins mänskor som bryr sig!! :good: läser man nyheter så är 90% negativa saker som har hänt, det är inte ofta som positiva saker kommer med. Jag satte en sidestand pad på min hoj för två år sen de har fungerat bra.
untitled.png

Re: Vilka trevliga människor det finns

Postat: 06 jul 2012, 10:58
av Nesse
Hasse-c skrev:Kul när det fins mänskor som bryr sig!! :good: läser man nyheter så är 90% negativa saker som har hänt, det är inte ofta som positiva saker kommer med. Jag satte en sidestand pad på min hoj för två år sen de har fungerat bra.
untitled.png
...är du säker på att det där inte är en bild på någon golfklubba??? Birdie???

Re: Vilka trevliga människor det finns

Postat: 07 jul 2012, 06:45
av Hasse-c
Den går säkert att avsända som en golfklubba, men du får du nog ta med den snälla snubben som ringde dig, så han kan hålla i hojen under golfrundan!! :peace: