VTX-Fikaträff på VINÖN

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :)) :blush2: :clap: :devil: :drinks: :fierce: :good: :happy1: :mad1: :peace: :perfect: :rolleyes: 8) :o :sleepy: :) :sorry: :stop: :swoon: :thinking: :p ;) :yahoo: :yes: :exclaim: :question:
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: VTX-Fikaträff på VINÖN

av Sudden » 17 jun 2007, 09:57

Absolut vore det kul med en liten anspråkslös sensommarträff. Mälare runt tror jag är den 18e augusti, varför inte helgen efter, söndagen den 26 augusti? Jag blev snabb att föreslå ett datum, såg att det var rätt fullt i kalendern redan nu...

Vi kan väl se hur många som kommer långt ifrån, kan tänka mig att ju längre att åka, ju mer intresserad av vad Värdshuset har att erjuda. För mig fungerar även medhavd fika.

VTX-Fikaträff på VINÖN

av Nesse » 16 jun 2007, 12:58

Hej allesamman, nu har dimman lagt sig efter Ånnabodaträffen och jag börjar känna för en lite fikatur framåt augusti.

Nu vet jag att det är många träffar och möten och måsten som ska till, men tänkte att om vi är några runt Mälardalen som bestämmer sig så skulle vi kunna ha en fikaträff/dagstur till Vinön där vi sammanstrålar från lagomt avstånd, 5-15 mil, runt ikring. Tänkte mest på oss i Örebro, E-tuna, Västerås och Norrköping.

Ju fler vi blir desto roligare är det. Rent av så skulle man kunna boka in käk på värdshustet där, de har hyfsat käk, annars så duger det med medhavda mackor och kaffe för min del.

Vad tycker ni kära vänner, något att fundera på?

Upp