En kvällsrunda någonstans

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :)) :blush2: :clap: :devil: :drinks: :fierce: :good: :happy1: :mad1: :peace: :perfect: :rolleyes: 8) :o :sleepy: :) :sorry: :stop: :swoon: :thinking: :p ;) :yahoo: :yes: :exclaim: :question:
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: En kvällsrunda någonstans

Re: En kvällsrunda någonstans

av Mange » 20 maj 2011, 21:15

Det låter härligt men tyvärr så har grabben match på lördag och jag är en utav tränarna så jag rullar gärna med en annan gång :D Men jag tackar för erbjudandet!

Re: En kvällsrunda någonstans

av kapten » 20 maj 2011, 19:44

Åker en heldel på egen hand (däck), har hittat Uppsala gänget som ett mycket trevligt gäng, med ytterst attraktiva XTX-vänliga vägar.
Söndag 09,45 kommer en tur att startas från Leffes kryss. Ca 1,3 mil från Uppsala på väg 288. Då eget bevåg bjuder jag in dej att delt i
nått som kallas kyrkrundan. Har själv ca 10 mil till samlingsplatsen.
kapten.

Re: En kvällsrunda någonstans

av Nesse » 20 maj 2011, 15:27

Om det är Munsö - Ekerö du bor på så är det väl typ 23 mil enkel. Man skulle ju kunna hitta ett ställe mitt emellan, typ Eskilstuna eller Kvicksund. Det finns ju en del fina vägar till Kvicksund för oss i Örebro m.o. 14-16 mil i ditt fall beroenda av vägar... Om vi hinner organisrea nån tur inom kort återstår att se?

Re: En kvällsrunda någonstans

av Mange » 20 maj 2011, 15:03

Nesse skrev:Hur långt är du beredd att köra? :-)
Ok att min farsa bor i "gnällbältet" Örebro men tur o retur på en kväll e väl lite saftigt, men om jag tar hojen dit så järna det:-)

Re: En kvällsrunda någonstans

av Nesse » 19 maj 2011, 23:19

Hur långt är du beredd att köra? :-)

En kvällsrunda någonstans

av Mange » 19 maj 2011, 20:37

God kväll!

Jag har ju inte kört lika mycket som vissa andra här på forumet, så jag tänkte om några ville träffas nån kväll och visa på några sköna vägar?
Det har bara blivit ensam körningar för min del då inga av mina polare delar mitt MC intresse, så lite sällskap skulle va kul oxå :D

Upp